Turbine noi si reconditionate

Transport & Livrare

Turbo`s Hoet Romania face in permanent eforturi spre a asigura un serviciu de livrare (prin curierat rapid) performant si sigur, pentru a putea pune la dispozitia clientilor nostri cea mai convenabila si sigura solutie de livrare a turbosuflantelor comandate. De-a lungul anilor am facut selectii repetate si am preferat in final firmele de curierat cele mai serioase, prompte si sigure pentru livrarea turbosuflantelor noastre. Clienti Turbo`s Hoet Romania din toate colturile tarii primesc zilnic zeci de colete expediate la timp si primesc a doua zi marfa comandata.

Nota: pot apare (rare) exceptii cauzate de conditii meteorologice extreme, evenimente nedorite pe traseu si/sau blocaje in trafic, accidente sau anumitee sincope functionale care nu sunt insa niciunele sub controlul nostru si pe care nu le putem influenta, din pacate.

Pentru a fi siguri ca veti primi rapid si prompt turbosuflanta comandata, va sfatuim:

  • pe cat posibil, plasati comenile ferme pana cel tarziu la ora 15`00
  • asigurati-va ca ati furnizat toate datele solicitate pentru intocmirea corecta a AWB-ului
  • organizati-va programul de asa maniera incat sa fiti sigur ca veti fi prezent la adresa indicata si veti putea prelua la timp coletul expediat

Turbo`s Hoet Romania nu aplica adaos comercial asupra costurilor de transport ! Daca sesizati discrepante, anuntati-ne ! Puteti face singuri o estimare destul de precisa a costurilor accesand pagina web a FanCourier Romania:

Home - FAN Courier

si aplicati pentru simularea de la rubrica Estimare Cost:

  • alegeti serviciul: standard
  • alegeti judetul de plecare (expediere): Cluj
  • alegeti judetul de destinatie in care se afla adresa indicate de Dvs. pentru livrare

In general, coletele cu turbosuflante uzuale expediate au dimensiune de 38x38x42 com si cantaresc intre 6 si 8 kg.

Aveti nevoie de ajutor ? Sunati-ne: la 0736 505 025/0736 888 555 sau scrieti-ne pe adresa : turbo@turbos-hoet.ro. Va vom ajuta cu placere !

Vă rugăm să verificați cu atenție coletul inainte de a receptiona livrarea. În cazul în care constatați daune, loviri, deformari, este esențial să cereți agentului curierului să consemneze în scris rezerva Dvs. (întocmirea unui raport de daune) anterior primirii turbosuflantei. În acest caz, vă rugăm să ne informați imediat (în termen de cel mult 24 de ore le la eveniment) prin e-mail: turbo@turbos-hoet.ro. Acest lucru este esențial pentru a depune cu succes o reclamație la compania de curierat în cazul deteriorării bunurilor în timpul transportului. Despachetați totodata coletul chiar daca nu prezinta semne vizibile externe de deteriorare, imediat după sosire și asigurați-vă că bunurile livrate sunt integre, nedeteriorate.
În cazul în care aveți îndoieli cu privire la starea coletului și posibile deteriorări ale turbosuflantelor, refuzați pe loc si nu acceptați livrarea. Daca un colet deteriorat este primit fără un raport corespunzator de daune, o eventuala reclamatie si cerere de despăgubire ulterioară va fi cel mai probabil refuzată. Vă recomandăm insistent să faceți si poze ale ambalajului deteriorat, în scopul unei eventuale reclamații.

Cum se ambaleaza coletul:

Copyright © 2023 TURBO'S HOET. Toate drepturile rezervate.
envelopephone-handsetphonemap-markersmartphoneclockcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram