Reconditionare

Turbosuflanta Dumneavoastra, reconditionata prin folosirea unor tehnologii de ultima generatie.

Calitatea este un cuvant cheie in Turbo`s Hoet. In atelierele noastre, fiecare turbosuflanta este reconditionata in conformitate cu cele mai recente specificatii ale producatorilor. Pentru a realiza acest lucru, folosim tehnologii avansate si investim continuu in cunostintele specialistilor nostri. Astfel, putem garanta reconditionari de cea mai buna calitate. Punem pe primul plan cerintele stricte aplicate fiecarei reconditionari, asa incat suntem siguri ca odata reconditionata, turbosuflanta are acceasi calitate ca una noua sau chiar mai buna. Aceasta pentru ca cea reconditionata primeste un focus special si atentie dedicata, ceea ce nu se intampla cu una noua, care se executa in productie de serie.

Reconditionari de turbosuflante de la demontare pana la verificarea finala.

Procesul de reconditionare a unei turbosuflante este compus la noi din 6 etape principale:

  • dezasamblare
  • verificare
  • curatare, procesare
  • asamblare
  • echilibrare dinamica
  • parametrizare pe masini de flow si verificare finala

In timpul acestui proces, la Turbo`s Hoet Romania acordam o atentie majora echilibrarii. Sigur va puteti imagina ce poate provoca cel mai mic dezechilibru intr-o turbosuflanta care poate ajunge sa lucreze la peste 230.000 rotatii pe minut.

Conditii excelente de garantie la Turbo`s Hoet Romania.

Suntem absolut convinsi de calitatea excelenta a reconditionarii turbosuflantelor, care vor satisface toate asteptarile Dumneavoastra. Suportul tehnic oferit de noi inainte, in timpul si dupa montarea turbosuflantei este de asemenea foarte importanta aici.

Mai mult decta atat, puteti conta real pe termenul de garantie foarte generos (1 an) care va ofera o siguranta maxima.

Reconditionari de uzina – prezentare Borg Warner Reman

    Contacteaza-ne acum​