Turbine noi si reconditionate

Politica de Confidentialitate

Politica privind prelucrarea datelor personale în magazinul online turboshoet.ro

Ne-ai acordat încredere, navigând și făcând cumpărături în magazinul nostru („Magazinul Online”) și îți mulțumim pentru acest lucru. Dorim să te asigurăm că vom prelucra datele tale în mod onest, transparent și informat, conform schimbărilor și modificărilor aduse de Regulamentul (EU) general privind protecția datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 („GDPR”).

Acesta este motivul pentru care am decis să te informăm prin Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal („Politica de Prelucrare a Datelor” sau „Politica”) referitor la:

Cine suntem?

Ce sunt datele personale?

Ce date prelucrăm despre tine?

În ce mod colectăm și prelucrăm datele tale? 

Cat timp păstrăm datele tale?

Cu cine împărtășim datele tale? 

Când transferăm datele tale în afara spațiului Uniunii Europene sau SEE?

Ce măsuri de securitate asigurăm pentru protecția datelor tale? 

Care sunt drepturile și opțiunile tale în privința datelor pe care le prelucrăm?

Aceeași abordare o vom avea de fiecare dată când ne vizitezi sau alegi să vă faci cumpărăturile în Magazinul Online.

Prezenta Politică de Prelucrare a Datelor poate fi modificată sau actualizată oricând pe pagina turboshoet.ro, atunci când considerăm că intervin anumite modificări în activitățile prin care prelucrăm datele tale personale. Vom publica pe website-ul nostru, turboshoet.ro, orice astfel de modificări survenite.

CINE SUNTEM?

TURBOS HOET ROMANIA SRL., persoană juridică, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. 12/1622/2010, având cod unic de înregistrare fiscală RO27470489 („Operator” sau „Noi”), este operatorul datelor tale și entitatea care îți furnizează, prin intermediul Magazinelor Online, produse din categoriile jucarii educative, rechizite scolare, articole pentru stimularea creativitatii, jucarii diverse, puzzel-uri, cadouri, materiale pictura, instrumente de scris, accesorii birou si de organizare și alte categorii, fără a ne limita la cele enumerate.

Ne puteți contacta oricând la:

Adresă: Sat Gilau Com. Gilau, Str. Principala, Nr.1333, Gilau,
Judet: Cluj

Nr. telefon: +40 736 888 555

E-mail: turbo@turbos-hoet.ro

TURBOS HOET ROMANIA SRL a numit un Responsabil cu Protecția Datelor Personale. Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de prezenta Politică, de modul în care turboshoet.ro prelucrează datele tale personale, precum și pentru informații referitoare la drepturile tale, ne poți contacta oricând la adresa de e-mail dedicată turbo@turbos-hoet.ro au la adresa poștală.

CE DATE PRELUCRĂM DESPRE TINE?

Ce sunt datele personale?

Datele personale reprezintă orice date sau informații care ne ajută să vă putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tău) sau indirect (de exemplu, în funcție de profilul pe care îl creăm pentru a-ți transmite oferte personalizate). Anumite informații sunt mai puțin evidente (cum ar fi preferințele și obiceiurile tale la cumpărături, IP-ul dispozitivului de pe care navighezi pe internet), dar asociate cu persoana ta și care pot duce la identificarea ta, se circumscriu astfel noțiunii de ”date personale”.

Politica magazinului online turboshoet.ro este de a colecta și de a prelucra doar datele care ne sunt necesare pentru a-ți oferi cea mai bună experiență atunci când navighezi, sau faci cumpărături pe site-ul web al Magazinului Online. În general, prelucrăm următoarele tipuri de date personale:

Nume și prenume;

Adresă de e-mail;

Numărul de telefon;

Sexul;

Vârsta;

Geo-localizarea generală a dispozitivului de pe care navighezi/te autentici în contul de client;

Informații despre produsele și serviciile achiziționate;

Gradul de utilizare și activitățile tale pe platforma Magazinului Online;

Interese și preferințe legate de produsele din Magazinul Online.

Mai exact, în tabelul de mai jos ți-am prezentat datele cu caracter personal („Date” sau „Date Personale”) pe care le colectăm direct de la tine, care sunt rezultate din interacțiunea cu tine și pe care noi sau partenerii noștri le urmărim în vederea furnizării produselor comandate sau pentru a-ți oferi diverse oferte personalizate, atunci când navighezi sau faci cumpărături pe site-ul web al Magazinului Online, dar și atunci când utilizezi diverse dispozitive (computer, tabletă sau telefon mobil etc.).

Datele minorilor.

turboshoet.ro nu urmărește prelucrarea datelor personale ale clienţilor/potențialilor clienți care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

În procesul de creare a contului sau de plasare a comenzii în Magazinul Online, clienţii trebuie să confirme faptul că au împlinit vârsta de 18 ani.

ÎN CE MOD PRELUCRĂM DATELE TALE?

turboshoet.ro colectează și prelucrează datele tale personale pentru onorarea comenzilor pe care le faci, dar și livrarea produselor pe care ți le dorești, pentru îmbunătățirea experiențelor tale în Magazinul Online, pentru oferirea de asistență și de suport atunci când utilizezi Magazinul Online, contul de client, sau pentru a-ți crea un profil de client în vederea transmiterii unor oferte personalizate (marketing direct)

Am detaliat în tabelul de mai jos modul în care prelucrăm datele tale personale, scopurile și temeiul juridic (baza legală) al activităților prin care prelucrăm datele tale cu caracter personal.

Copyright © 2023 TURBO'S HOET. Toate drepturile rezervate.
envelopephone-handsetphonemap-markersmartphoneclockcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram