Turbine noi si reconditionate

Inside

aprilie 4, 2019

Turbo`s Hoet Romania aniverseaza  in aceasta toamna 10 ani de la infiintare.  Se poate spune fara lipsa de modestie ca au fost 10 ani cu adevarat ``turbo`` in specialitate. Deviza “Number 1 in Turbos“ are acum mai mult ca oricand semnificatia reala a recunoasterii pozitiei companiei ca unul dintre liderii de piata, depasind astfel limitele sintagmei sau ale simbolisticii de marketing. Aceasta pozitie castigata cu pasiune, entuziasm si eforturi continue, are la baza munca si seriozitatea unui colectiv tanar, implicat, care a demonstrat o prestatie profesionala de exceptie, castigand pentru numele Turbo`s Hoet o reputatie cotata la nivel superlativ.

Deci, 10 ani de excelenta turbo !   

Turbo`s Hoet Romania reprezinta Borg Warner ca dealer autorizat in Romania. Acest nume sonor este celebru pentru brandurile Schwitzer si KKK pe care le detine. Cele mai performante si avansate solutii tehnologice din sfera supra-alimentarii sunt aduse de  Turbo`s Hoet  clientilor din Romania in pas cu ultimele noutati, beneficiind de sustinerea valoroasa a Borg Warner.

Preocupata inca de la debutul activitatii de preluarea si aplicarea in practica a celor mai avansate solutii tehnice disponibile, Turbo`s Hoet Romania s-a pozitionat permanent in avangarda informatiei tehnice de ultima ora. Expertiza specialistilor companiei a fost mereu pusa la dispozitia clientilor, partenerilor si pasionatilor. Facem acest lucru si in continuare:

Borg Warner a continuat o seria inovatiilor anuntand in Februarie 2020 la Auburn Hills, Michigan (SUA) o noua generatie de turbosuflante twin scroll cu performante imbunatatite ale comportamentului la temperaturi inalte.  Datorita utilizarii unor aliaje sofisticate de oteluri speciale

magazin turbine

Aceste noi modele turbo au fost furnizate catre BMW Group pentru noile sale motoare pe benzina 3.0 litri cu sase cilindri in linie. Utilizate pe o gama variata de modele de turisme BMW, aceste motorizari ofera 2 optiuni de performanta – medie si inalta  – furnizand 250 sau 280 kW (340 – 380 CP) si cupluri de la 500 la 550 Nm.

“Tehnologia twin scroll produce rezultate similare celor ale aplicatiilor  twin turbo, dar intr-un "pachet" mult mai mic, compact si evident cu costuri si greutate reduse,” a declarat Joe Fadool, Presedinte si General Manager al BorgWarner Emissions, Thermal and Turbo Systems.

“Suntem incantati ca am lucrat cu BMW la dezvoltarea si realizarea acestor ultime concepte, care utilizeaza aliaje anvansate pentru temperaturi inalte si sunt realizate prin tehnologii de turnare care le fac capabile sa sustina dezvoltarea unor  motoare cu niveluri de emisii scazute, combinand conducerea comfortabila cu excelente performante si un raspuns agil la turatii joase. Odata cu acest proiect finalizat cu succes, un mare numar de turisme  BMW sunt prevazute a fi echipate cu turbosuflante BorgWarner in viitor.”

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2023 TURBO'S HOET. Toate drepturile rezervate.
envelopephone-handsetphonemap-markersmartphoneclockcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram