Disclaimer

INFORMATII JURIDICE

Site-ul www.th-group.eu și toate site-urile care stau la baza aparțin grupului Turbo’s Hoet și companiilor sale de bază. Informațiile juridice de mai jos se aplică tuturor vizitatorilor site-urile menționate.

Turbo’s Hoet își rezervă dreptul de a modifica conținutul site-urilor oricând, fără notificare și nu poate fi tras la răspundere pentru consecințele acestor schimbări. Accesul la site-urile și informațiile lor sunt supuse condițiilor de mai jos și reglementărilor în vigoare. Prin accesarea acestor site-uri acceptați aceste condiții, fără restricții sau rezerve.

Informațiile furnizate pe site-urile Turbo’s Hoet sunt numai în scop informativ. Nici una dintre informații nu sunt valabile în mod legal.

DREPTURI DE AUTOR TURBO'S HOET

Nici una dintre datele de pe site-urile Turbo’s Hoet nu pot fi stocate, transmise prin orice mijloace (inclusiv scanare, fotocopiere și stocare electronică a datelor), fără acordul prealabil scris din partea Turbo’s Hoet Group sau a uneia dintre companiile sale subsidiare.

INFORMATII JURIDICE GENERALE

Datele de pe aceste site-uri pot conține greșeli tipografice. Motoarele de căutare de pe site-uri sunt dezvoltate pentru a vă ajuta să identificați în mod corect piesa de schimb pe care o cautati. Turbo’s Hoet nu va accepta nici o responsabilitate pentru inexactități și / sau caracterul incomplet al datelor publicate pe site.

Baza de date este disponibila ca o indicație și propunerile de produse nu sunt menite să înlocuiască contactul cu angajații noștri pentru a identifica produsul corect pentru motorul dumneavoastra. În prezent, nu toate produsele din gama noastră sunt incluse în baza de date. În cazul în care nu puteți găsi produsul potrivit pentru vehiculul dumneavoastră, vă rugăm să contactați personalul nostru specializat pentru ajutor.

In nici un caz Turbo’s Hoet nu poate fi considerată responsabilă față de o persoană fizică sau juridică, pentru orice daune directe sau indirecte, cauzate de utilizarea acestui site sau orice alt site legat de Turbo’s Hoet Group, mai precis – și nu limitat la – pierderea de profit, întreruperi de muncă sau comenzi incorecte, chiar dacă Turbo’s Hoet a fost informat în mod specific cu privire la această posibilitate. Turbo’s Hoet nu va accepta nici o răspundere pentru orice daune cauzate de livrări incorecte ca urmare a unei identificari pe baza numărului de înmatriculare sau a datelor vehiculului.