Turbine noi si reconditionate

Detalii de luat în considerare atunci când dorești să achiziționezi o turbosuflantă

aprilie 4, 2019

Un turbocompresor te va ajuta la creșterea performanței motorului. Kiturile de turbosuflante îți oferă toate componentele de care ai nevoie pentru a le instala și partea bună este că sunt disponibile pentru majoritatea vehiculelor. Există diverse lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când cumperi unul, astfel încât să nu regreți decizia mai târziu.

Unele mașini au un turbocompresor instalat din fabrică. Este mult mai ușor să folosești kituri pentru aceste mașini, deoarece deții deja majoritatea componentelor. Nu are sens să îți achiziționezi un kit care să conțină  elemente pe care le ai deja.

Înainte de a te gândi să cumperi un kit pentru turbosuflante, este important să faci un test de compresie. Trebuie să te asiguri că sistemul funcționează eficient înainte de a încerca să îl îmbunătățești.

În momentul în care achiziționezi un kit pentru turbine, unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare este puterea la care vrei să ajungi. Trebuie să te asiguri că motorul tău este capabil de o creștere a puterii.

În funcție de mașina pe care o deții, există șansa să fii nevoit să cumperi componente suplimentare pe lângă un kit de turbocompresoare, precum injectorul de combustibil sau pompa de combustibil. 

Dimensiunea este un amănunt foarte important atunci când cumperi kituri pentru turbosuflante. Un turbocompresor mai mare nu este întotdeauna cea mai bună opțiune. Turbocompresoarele mai mari pot genera o creștere a puterii în timpul turațiilor motoarelor mai mari.

De asemenea, trebuie să iei în considerare spațiul disponibil în mașină. Nu este indicat să cumperi un model mai mare dacă mașina nu are suficient spațiu pentru acesta.

Kiturile sunt concepute pentru a lucra cu cele mai multe tipuri de motoare și sisteme de combustibil. Dacă ai experiență în autoturisme, nu ar trebui să ai probleme la instalarea unei turbosuflante. Cu toate acestea, de obicei, este recomandat ca acest lucru să fie făcut de către un tehnician calificat pentru a asigura o instalare corespunzătoare.

Acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când dorești să achiziționezi un kit pentru turbosuflante. Deși probabil vei dori cât mai multă putere posibil, trebuie să te asiguri că autovehiculul tău poate face față creșterii puterii. Achiziționarea unui intercooler este, de asemenea, o idee bună, deoarece contribuie și el la creșterea puterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2023 TURBO'S HOET. Toate drepturile rezervate.
envelopephone-handsetphonemap-markersmartphoneclockcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram