Despre Noi

Turbo’s Hoet este singura companie din Europa care poate garanta o calitate reala. Cum? Prin faptul ca este o companie bine organizata ce lucreaza la un nivel calitativ garantat cu echipamente adecvate. Departamentele noastre intrunesc o gama larga de standarde ISO. Acestea atesta calitatea turbosuflantelor reconditionate. Iar in ceea ce priveste turbosuflantele noi? TURBO’S HOET este distribuitorul oficial al tuturor marilor marci de turbosuflante. O combinatie ce garanteaza calitatea optima! ISO9001

Departamentele Turbo’s Hoet functioneaza de multi ani conform standardelor ISO 9001.
Pentru dumneavoastra, ca si client, acest lucru inseamna ca veti lucra cu o companie bine organizata care isi onoreaza toate angajamentele, o companie cu viziune si care este sensibila la nevoile clientilor sai.

Distributia produselor de calitate originala

TURBO’S HOET este distribuitor al tuturor principalilor producatori de turbosuflante. Aceasta inseamna ca in momentul in care comandati o turbosuflanta de la firma noastra, puteti fi siguri ca acesta a fost produsa in aceeasi fabrica precum turbosuflanta originala a vehiculului dumneavoastra, avand prin urmare o calitate optima.

TURBO'S HOET garanteaza acest lucru!

In curand - ISO/TS 16949

Acest standard este orientat catre calitatea absoluta si satisfactia clientilor, permitandu-ne sa ne imbunatatim in continuu calitatea. De exemplu, la finalul unui ciclu de productie, se alege unul dintre turbosuflante reconditionate si se dezasambleaza complet. Daca se gaseste un viciu, vom invata sa nu repetam greseala respectiva pe viitor. Totodata, furnizorii nostri sunt verificati de aceeasi maniera pentru a ne asigura de o calitate constanta si durabila.

Know how si transfer de informatie: Turbo’s Hoet Romania a creat parteneriate prin pregatirea de specialitate a presonalului colaboratorilor